Patru studenţi din Cluj îi ajută pe elevii de a 8-a cu pregătirea la matematică pe platforma "100dezilepanalaexamen"

Patru studenţi din Cluj îi ajută pe elevii de a 8-a cu pregătirea la matematică pe platforma "100dezilepanalaexamen"

Părinţii elevilor de clasa a VIII-a nu trebuie să îşi mai bată capul să caute meditatori. Copiii lor sunt ajutaţi acum de o platformă creată de 4 studenţi clujeni care le pune la dispoziţie materiale, teste şi simulări pentru examen. 

Una dintre bătăile de cap pe care le au părinţii elevilor din clasele terminale e cum să găsească un meditator bun pentru copilul lor astfel încât să ia examenul.  

O echipă de 4 studenţi din Cluj, pasionaţi de matematică, psihologie şi informatică, au conceput un proiect foarte interesant pentru elevii clasei a 8-a, care se pregătesc acum pentru a da examenul de Evaluare Naţională. "Gândul că examenul se apropie poate fi înspăimântător. Suntem alături de tine zi de zi, atât cu materiale de pregătire la matematică, cât și cu o vorbă bună, o încurajare sau un sfat.

Având în vedere că situaţia didactică este mai dificilă perioada aceasta din cauza contextului pandemic, proiectul se adresează tuturor celor care vor să se pregătească în plus, într-o manieră structurată, interactivă şi foarte eficientă", spun cei care au dezvoltat această metodă de meditaţii gratuite. 

Astfel, printr-un singur cont, care se poate crea foarte uşor şi complet gratuit, aceştia pot avea acces la secţiuni precum: materiale, teste/simulari şi multe alte beneficii. Linkul platformei este: https://100dezilepanalaexamen.ro/

Deja unii elevi au parcurs 67 de zile de pregătire. Studenţii clujeni cu iniţiativă spun că au avut parte de multe păreri pozitive din partea copiilor, dar şi a părinţilor şi îi aşteaptă pe următorii iubitori de carte la pregătire. "Nu uita că recapitularea pentru examen se face pas cu pas, pentru o asimilare mai ușoară a tuturor cunoștintelor! Dacă ai nevoie de ajutor, suntem la un mesaj distanță", scriu aceştia pe pagina de Facebook 100dezilepanalaexamen. 

Comenteaza