Program postuniversitar în premieră la Cluj

Program postuniversitar în premieră la Cluj
Program postuniversitar în premieră la Cluj: managementul comunicării în sectorul public va fi analizat într-un program în care e inclus şi centrul de profil de la Universitatea din Georgia, SUA.

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, împreună cu Carl Vinson Institute of Government și James M. Cox Jr. Center for International Mass Communication Training and Research (University of Georgia, SUA) organizează, în premieră în România, un program post-universitar adresat persoanelor interesate de managementul comunicării în sectorul public.

Programul va fi lansat mâine la ora 16, în sala 302 a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării de pe strada Traian Moșoiu.

Absolvenții acestui program vor primi pe lângă diploma de la UBB, și un certificat acordat de University of Georgia. Durata programului este de şase luni, iar cursurile vor fi susținute de profesori de la ambele universități. Limba de predare este română şi engleză, iar pentru cursurile în limba engleză se asigură traducere.

Cursul costă 2.400 de lei. Vezi aici detalii

Etichete
Comenteaza