Școlile din peste 30 de localități din Cluj vor funcționa în "scenariul galben"

Școlile din peste 30 de localități din Cluj vor funcționa în "scenariul galben"

Luni, 8 februarie, începe semestrul al doilea al anului școlar 2020-2021, iar peste 30 de localități din județul Cluj se încadrează în scenariul galben de funcționare a școlilor.

În localitățile din județul Cluj în care incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de COVID-19 este mai mare de 1/1.000, dar mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, școlile vor funcționa conform scenariului galben stabilit de Ministerul Educației, adică cu prezență fizică în unitățile de învățământ a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, a XIII-a, și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal. Cursurile elevilor din celelalte clase/ani de studiu vor continua online, ca până acum.

La Cluj, în scenariul galben se află 32 de localități, printre care și municipiile Gherla și Dej:

Școlile din peste 30 de localități din Cluj vor funcționa în "scenariul galben"Școlile din peste 30 de localități din Cluj vor funcționa în "scenariul galben"

 

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza