Foto Studenții UTCN premiați la concursul european „Robot System Integration”, din cadrul EuroSkills, Gdańsk 2023

Echipa Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN0 a impresionat în cadrul competiției Robot System Integration – EuroSkills, Gdańsk 2023, aducând acasă o medalie de excelență și premiul BEST OF NATION AWARD, ceea ce demonstrează abilitățile remarcabile și talentul acestor tineri studenți

Studenții Kántor Józsué și Attila Krasznai, au fost distinși cu prestigiosul premiu BEST OF NATION pentru performanțele excepționale în cadrul competiției. Acești doi tineri au demonstrat pasiunea și devotamentul lor pentru programarea roboților industriali. Studenții au fost pregătiți de domnii profesori Conf. dr. ing. Sergiu-Dan Stan, Conf. dr. ing. Bogdan Mocan și ing. Vlad-Mihai Feneșan și au beneficiat de sprijinul companiei FANUC România.

Echipa UTCN a ocupat locul 4 obținând o medalie de excelență, evidențiind calitatea pregătirii și nivelul de competență al participanților noștri, reprezentând cu mândrie universitatea noastră în competițiile internaționale.

EuroSkills este una dintre cele mai mari competiții europene de meserii, care aduce împreună tineri profesioniști din diferite domenii pentru a-și demonstra abilitățile și competențele. Competiția oferă o platformă unică pentru dezvoltarea meseriilor și pentru promovarea calității în educație și formare profesională.

Mai multe detalii: https://euroskills2023.org/

Felicitări echipei UTCN pentru rezultatele obținute și mult succes la etapa internațională WorldSkills 2024, Lyon 2024.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza