USAMV Cluj ridică o nouă clădire pentru a fabrica suplimente alimentare

USAMV Cluj ridică o nouă clădire pentru a fabrica suplimente alimentare

USAMV construieşte un centru de transfer tehnologic "CTT-Biotech" pe Calea Floreşti. 

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca a lansat licitaţia publică pentru elaborarea proiectului tehnic şi asistenţă tehnică pentru realizarea obiectivului: CONSTRUIRE IMOBIL D+P+3E - CENTRU DE TRANSFER TEHNOLOGIC "CTT-BIOTECH. Valoarea contractului este de 272.266 lei, fonduri europene, iar data limită de depunere a ofertelor este 24 februarie 2021.

Astfel, se va realiza o clădire (D+P+3E) specifică unui centru de transfer tehnologic, cu spații administrative, laboratoare, sali de demonstrație, săli de extracție și prototipare, săli de conferințe și alte spații adiacente (ex. depozitare). Obiectivul general al proiectului este oferirea de facilități și servicii informaționale și tehnologice către întreprinderile din sectorul suplimentelor alimentare (ex.extracte din plante, probiotice incapsulate, jeleuri fortifiate) prin asigurarea unui spațiu corespunzător pentru un centru de transfer tehnologic, care să asigure o relație cât mai directă și rapidă între mediul economic și cel universitar de cercetare.

Valoarea totală a proiectului este de 23.861.385,62 lei, reprezentând valoarea totală eligibilă (23.395.388,03 lei) + valoarea neeligibilă inclusiv TVA (465.997,59 lei).  Imobilul va avea un regim de înălţime D+P+3E, cu acces auto şi pietonal de la Calea Floreşti, nr. 64. În interiorul parcelei vor fi amenajare 16 locuride parcare. Documentaţia a fost realizată de STIL PROIECT SRL. Pe parcela de 6646 mp, există trei corpuri de clădire - C1,C2,C3, primul urmând a fi desfiinţat şi în locul acestuia ridicată noua investiţie. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza