Video Emil Boc, optimist înainte de România - Olanda. Clujenii vor putea urmări partida în Piața Unirii

Emil Boc, optimist înainte de România - Olanda. Clujenii vor putea urmări partida în Piața Unirii
| Foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Primarul crede că "Tricolorii" pot reuși surpriza în fața unui adversar mai bine cotat, în optimile de finală de la EURO 2024.

Înaintea meciului dintre România și Olanda, Emil Boc a îndemnat la optimism din partea suporterilor echipei naționale. Edilul e de părere că spiritul de echipă al elevilor lui Edi Iordănescu le-ar putea aduce o nouă victorie importantă la EURO 2024.

"Cred că nu trebuie să ridicăm foarte mult nivelul așteptărilor. Trebuie să ne bucurăm că am trecut de faza grupelor și că am avut o prestație de excepție, aplaudată de specialiști. Ne confruntăm cu unul dintre cei mai puternici adversari din fotbalul european.

Nu suntem favoriți, dar asta nu înseamnă că nu putem câștiga. Mi-aș dori să ne bucurăm de faptul că suntem acolo. România are un adversar extrem de puternic.

Dar spiritul de echipă nu va putea fi niciodată cuantificat în bani. Dacă nu vom avea ghinion precum în meciul cu Belgia, când am luat gol repede, cred că vom putea lupta de la egal la egal", a declarat Emil Boc la ZIUA Live.

Jocul dintre România și Olanda, din optimile de finală de la EURO 2024 se va disputa astăzi, de la 19:00. 

Peste 2.500 de clujeni pot urmări partida în Piața Unirii

În centrul orașului a fost instalat un ecran uriaș pe care va fi proiectat jocul de la la Munchen, iar Boc speră că vremea nu le va pune probleme clujenilor care vor să urmărească împreună evoluția echipei naționale.

"Până la ora meciului totul va fi pregătit. Clujenii au posibilitatea de a se bucura că sunt împreună, ne uităm la un spectacol, susținem din suflet echipa națională a României. Sperăm că vremea nu va fi potrivnică.

Clar nu va fi vreme bună, dar sperăm că nu va fi ca la meciul Germaniei care a fost întrerupt. Se anunță vreme schimbătoare, dar sunt convins că vom putea susține echipa națională", a spus primarul.

Comenteaza