Ceața continuă să dea peste cap activitatea aeroportului Cluj

Ceața continuă să dea peste cap activitatea aeroportului Cluj
Aeroportul din Cluj se confruntă în continuare cu ceaţa care de mai bine de patru dimineţi a forţat mai multe reprogramări în orarul de zbor al aeronavelor.

La acest moment, pe tabela aerogării clujene figurează cinci zboruri întârziate şi două anulate. La "sosiri", cursele dinspre Bucureşti de la 8.40 şi 10.15 apar ca fiind întârziate, iar cea dinspre Viena a fost anulată. Tabela "plecări" arată că zborurile spre Zaragoza şi Bucureşti au întârzieri de până la 4 ore, iar cel spre Viena a fost anulat.

Pasagerii sunt rugaţi să ţină legatura cu companiile aeriene cu care intenţionează să călătoreasca şi să consulte informaţile disponibile pe site-urile acestora, precum şi pe site-ul aeroportului clujean, www.airportcluj.ro.

Citeşte de ce se închide mereu aeroportul din Cluj din cauza ceţii.

UPDATE: În ultimele patru zile, la Cluj, ceaţa a afectat 58 de curse aeriene dintre care 25 au fost anulate. Totuşi, reprezentanţii aeroportului clujean spun ca începând din această după amiază activitatea aeriană se va desfăşura în condiţii normale. Mâine dimineaţă mai sunt posibile condiţii de ceaţă, care însă nu vor da mari bătăi de cap.

Etichete
Comenteaza