După greva foamei, un poliţist care a pierdut procesul cu şefii săi protestează în centrul Clujului FOTO

După greva foamei, un poliţist care a pierdut procesul cu şefii săi protestează în centrul Clujului FOTO
Un poliţist care a pierdut procesul cu şefii săi protestează azi în faţa instanţei, în centrul Clujului.

Poliţistul Sever Legian protestează în această dimineaţă în faţa Judecătoriei Cluj-Napoca, după ce a pierdut procesul în care îi acuza pe şefii săi de abuz şi tratamente degradante.

Poliţistul clujean a intrat în greva foamei încă de luni, în semn de protest faţă de abuzurile la care susţine că a fost supus de către şefii săi, după ce a fost victima unui ultraj.

Poliţistul Sever Legian manifestă printr-o pancartă pe care a scris "Protest prin refuz de hrană pentru abuzurile care s-au făcut împotriva mea de către conducerea IPJ Cluj cît şi pentru modul în car eau fost soluţionate de către judecător şi procuror plângerile penale".

Vezi aici detalii despre cazul său

UPDATE "Am pierdut procesul cu IPJ Cluj şi sunt nemulţumit de sentinţa dată de judecătoare. I-am făcut şi lui Crişan (fostul şef-n.red.) plângere la Parchet, în legătură cu patr infracţiuni, şi i s-a dat neînceperea urmăririi penale. Am 21 de zile de concediu şi voi protesta în fiecare zi ori în faţa Judecătoriei, ori în faţa Inspectoratului de Poliţie", spune Legian pentru ziuadecj.ro


 

Comenteaza