Meşteşugarii află cum să se promoveze şi cum să îşi finanţeze proiectele, în cadrul unui birou de consiliere ce va fi inaugurat luni

Meşteşugarii află cum să se promoveze şi cum să îşi finanţeze proiectele, în cadrul unui birou de consiliere ce va fi inaugurat luni
Un centru de consiliere pentru meşteşugari va fi inaugurat luni la Cluj-Napoca de fundaţia World Vision România. Iniţiativa face parte din proiectul "Atelierul de meşteşuguri", care îşi propune sprijinirea dezvoltării meşteşugurilor tradiţionale în mediul rural.

"Centrul va oferi meşterilor populari informaţii despre oportunităţi de promovare şi dezvoltare în cadrul proiectului, surse de finanţare pentru meşteşugari, scrierea unui plan de afaceri, formalităţi legale pentru deschiderea unei asociaţii sau firme şi calendarul târgurilor de artizanat 2013 - 2014", au precizat reprezentanţii World Vision România, într-un comunicat de presă.

Sediul Biroului de Informare pentru meşteşugari va fi la sediul World Vision România din Cluj-Napoca, de pe strada Republicii nr. 70, programul de lucru fiind de luni până joi în intervalul orar 15-17, respectiv vineri între 12.30 - 14.30.

Inaugurarea centrului reprezintă cea de-a treia etapă a proiectului "Atelierul de meşteşuguri". În paralel este demarată selecţia meşterilor care lucrează în atelierul-pilot din localitatea Dezmir. "Între ei se numără ţesători instruiţi în prima etapă a proiectului, dar înscrierile sunt deschise pentru toţi artizanii care au domiciliul în mediul rural, judeţele Bihor, Bistriţa - Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj", mai menţionează reprezentanţii World Vision România.

Etichete
Comenteaza