Spitalul Regional din Cluj, o prioritate pentru Ministerul Sănătăţii

Spitalul Regional din Cluj, o prioritate pentru Ministerul Sănătăţii
Aflat la Cluj-Napoca, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a explicat că spitalul regional de urgenţă este o prioritate, dar că nu se sşite nici când nici cu ce finanţare va fi construit.

"Spitalul regional de urgenţă este chiar o prioritate pentru Ministerul Sănătăţii, alături de spitalul regional de urgenţă din Iaşi, dar nu ştim clar cu ce fonduri şi când va putea fi construit", a spus Raed Arafat.

Amenajarea spitalului regional de urgenţă din Cluj trenează de mai mulţi ani. După ce s-au vehiculat locaţii ca Apahida sau Câmpeneşti, proiectul a fost direcţionat spre Floreşti. Reprezentanţii Consiliului Judeţean au anunţat în toamna anului trecut că au fost notificaţi de Ministerul Apărării că depozitul de muniţie a fost mutat de pe amplasamentul din Floreşti, astfel că după ce preluase 6 hectare de teren avea posibilitatea să preia şi cele 8 hectare care erau blocate de depozitul armatei.

Reprezentanţii Opoziţiei din Consiliul Judeţean au contestat recent întârzierea demersurilor în vederea concretizării proiectului.

 

Comenteaza