Edvin Marton vine în septembrie la Cluj, pentru prima dată, cu vioara sa Stradivarius de 3 milioane de dolari VIDEO

Edvin Marton vine în septembrie la Cluj, pentru prima dată, cu vioara sa Stradivarius de 3 milioane de dolari VIDEO
Celebrul violonist maghiar Edvin Marton vine la Cluj, cu spectacolul The 3 Million Dollar Show şi, bineînţeles, cu vioara sa Stradivarius, evaluată la această sumă.

 

Spectacolul are loc în 30 septembrie la Sala Sporturilor "Horia Demian", în cadrul festivalului TIMAF.
Cunoscut publicului românesc după ce a apărut pentru prima dată la Gala Laureaților Campionatului Mondial de Patinaj, unde l-a acompaniat pe medaliatul cu aur Evgeny Plushenko, Edvin Marton vine în septembrie pentru prima dată la Cluj.

Edvin Marton are în palmares un premiu Emmy pentru Cea Mai Bună Compoziție Muzicală pentru „Tosca Fantasy" (video mai jos). De asemenea, de numele său se leagă și peste 5 miloane de albume vândute în toată lumea, dar și de o listă de colaborări inedite pe plan muzical printre care se numără și cele cu Zucchero, Lou Bega sau Gloria Gaynor.


Prețurile biletelor sunt cuprinse între 50 și 300 de lei (50, 100, 150, 200, 250, 300 de lei), iar biletele de 250 și 300 lei vor beneficia de locuri la masă și consumație. În acest an a Transylvania International Music and Art Festival va debuta pentru cea de a treia ediție consecutivă în 27 septembrie, în piaţa Unirii, şi programează în oraş peste 80 de evenimente în peste 50 de locații implicând totodată un număr de 250 de voluntari.

Etichete
Comenteaza