O ROMÂNCĂ RARĂ, MARIA TĂNASE - 100 DE ANI DE LA NAŞTEREA PASĂRII MĂIASTRE, ediţie de colecţie "Jocuri de Putere" VIDEO

O ROMÂNCĂ RARĂ, MARIA TĂNASE - 100 DE ANI DE LA NAŞTEREA PASĂRII MĂIASTRE, ediţie de colecţie
S-a iubit cu Brâncuşi până la nebunie, la înmormântarea sa au fost peste 1milion de oameni, a fost agent, spion al Siguranţei Statului, a dus dorul românesc la New York şi l-a făcut să plângă pe Roosevelt, la Casa Albă.

A cântat în turcă la Istanbul. A iubit Franţa ca pe o a doua patrie. A purtat Coco Chanel de parcă s-ar fi născut pe Champes Elysees şi nu în "Târgul Bucureştilor", a făcut planeta să-şi ţină răsuflarea auzind al său teribil "Cine iubeşte şi lasă" şi "Până când nu te iubeam" şi nimeni, niciodată, n-a trecut prin preajma cântecului său fără să-şi audă inima bătând. Iar astăzi, la împlinirea a 100 de ani de la naştere, trecerea româncei Mariei Tănase prin lume este omagiată de Google!

 

În această seară, de la ora 22.15, cea supranumită "Pasărea Măiastră" şi "Edith Piaf a României" este evocată de Realitatea TV prin intermediul lui Rareş Bogdan, Nicolae Voiculeţ, Florin Piersic şi Dan Ciachir, EXCLUSIV la o Ediţie de colecţie-"Jocuri de Putere".

Ascultaţi fragmente din uluitoarea scrisoare de adio a Mariei Tănase, adusă în premieră într-un studio de televiziune! Rămâneţi alături de Florin Piersic, cu care a jucat in "Ciulinii Bărăganului", pentru a auzi amintirile actorului despre sufletul uneia dintre cele mai mari artiste a poporului român!

Îi veţi cunoaşte pe fenomenalul Nicolae Voiculeţ, cu al său nai minunat, omul care a prezentat autenticitatea românească în faţa a peste 65 de lideri ai lumii, cel care cutreieră de ani şi ani globul pentru a-i spune cât de bogată şi lipsită de cruzime ar fi lumea daca s-ar mulţumi să iubească şi să cânte şi cel care pare singurul român care doreşte redesteptarea spiritului "Mariei Tănase".

Şi veţi cunoaşte cele mai picante şi captivante povestiri despre „Privighetoarea României" din gura scriitorului Dan Ciachir, povestiri culese din hanurile în care i-a bucurat pe români cu vocea sa unica.

Nu rataţi în această seară „Jocuri de Putere" cu Maria Tănase, alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi, Florin Piersic, Nicolae Voiculeţ cu orchestra sa şi scriitorul Dan Ciachir. Vă aşteptăm la o seară de poveste la RealitateaTv.

Comenteaza