Expulzat înainte de nunta cu una dintre iubite :)

Expulzat înainte de nunta cu una dintre iubite :)
Americanul care îşi spunea Sam cel român a fost expulzat din România chiar înainte de nuntă. Mireasa era o brunetă din Bucureşti.

Sam cel Român, americanul îndrăgostit de țara noastră, care a scris cărți despre România, a contestat la Curtea de Apel Cluj decizia de returnare, însă fără succes. Samuel Reames a fost expulzat sub escortă de către autoritățile române. El stătea ilegal în țara noastră de 6 ani și jumătate.

 Reprezentanții Oficiul pentru Imigrări spun că Sam cel Român nu avea acte de reședință în țara noastră, deoarece permisul de ședere îi expirase acum mulți ani.

"De la ultima lui intrare in Romania pana la momentul depistarii a stat 6 ani si jumatate pe teritoriul Romaniei fără a intreprinde niciun demers pentru reglementarea situatiei sale din punct de vedere al rezidentei", a declarat pentru clujust.ro Marius Ludușan, șeful Oficiului Român pentru Imigrări Cluj

Reprezentanții oficiului spun că înainte de acești 6 ani și jumătate, Sam a avut drept de sedere caci a fost implicat într-o afacere. Potrivit Registrului Comerțului, Samuel Reames a fost asociat între anii 2005-2006 în firma CNV Transilvania SRL, o mică agenție de publicitate.

Ludușan a precizat că Sam cel Român putea să-și reglementeze situația dacă lucra, era voluntar sau asociat în vreo firmă în România. CLUJUST.ro a descoperit că Samuel Reames a fondat în august 2010 firma Happy Fun Ball SRL în București, în care este asociat unic și care are ca obiect de activitate "restaurante".

In luna aprilie 2014, Oficiul pentru Imigrări a emis decizia de returnare și interdicția de a mai intra în România pe o perioadă de 2 ani și jumătate. Sam contestat-o la Curtea de Apel Cluj în dosarul 610/33/2014 de la Secția de Contencios administrativ și fiscal, dar a pierdut. Culmea e că peste o lună, Sam urma să se căsătorească cu prietena lui română și nu ar mai fi avut probleme cu șederea în România.

"Avea o relatie de multi ani cu o româncă, care nu se putea intepreta ca o relatie de conveniență, și urmau să se căsătorească în august 2014, conform declarațiilor amândurora. Acest lucru nu mai este posibil întrucât clientul meu a părăsit teritoriul României", a precizat avocata americanului, Manuela Crișan.

Pe de altă parte, lucrurile sunt neclare în ceea ce priveşte relaţiile lui Sam. O fată din Cluj, originară din Republica Moldova, blondă de această dată, se laudă la rândul ei că este într-o relaţie amoroasă cu americanul.

"Acum nu mai pot ţin ascuns faptul ca pe dată de 21 iulie am fost dat afara din românia în mod permanent. Era ceva neaşteptat si nedrept în oricare sens", a scris Sam pe Facebook.

Vezi aici şi motivarea instanţei.

Citeste pe larg pe clujust.ro.

 

Etichete
Comenteaza