"Drumul groazei" şi-a pierdut denumirea. Lucrările de reabilitare au fost finalizate GALERIE FOTO

Începute în mare grabă în urmă cu aproape două săptămâni, lucrările de reabilitare a drumului judeţean 109C, Gherla-Fizeşu Gherlii-Ţaga, supranumit, sugestiv, "Drumul Groazei", au fost finalizate în doar nouă zile lucrătoare, informează Consiliul Judeţean (CJ) Cluj.

Lucările de reprofilare şi recilare au fost demarate, la ordinul fostului preşedinte interimar al CJ Cluj, Vakar Istvan, în data de 30 iulie, odată cu vizita lui Mihai Seplecan, actualul vicepreşedinte cu atribuţii delegate de preşedinte al instituţiei, în localitate. Munca efectivă a început o zi mai târziu, la finalul acesteia fiind terminate lucrările la aproximativ 450 ml.

În cursul zilei de luni, 11 august, Mihai Seplecan s-a deplasat din nou la Fizeşu-Gherlii, de data aceasta pentru a asista la finalizarea lucrărilor de intervenţie asupra porţiunii de 5.2 km a drumului judeţean 109C, care traversează localitatea.

„Vreau să felicit executantul acestor lucrări pentru operativitatea lucrărilor de reabilitare a drumului din Fizeşu Gherlii. Iată că, în mai puţin de jumătate din timpul estimat pentru realizarea acestor lucrări, respectiv de 20 de zile, angajaţii Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj au reuşit să acţioneze cu maximă urgenţă şi să aducă astfel un zâmbet pe faţa cetăţenilor acestei localităţi. În perioada imediat următoare, respectiv în două-trei săptămâni, vom demara procedurile legale pentru realizarea lucrărilor de asfaltare a acestui sector de drum reabilitat, pentru a preîntâmpina astfel deteriorarea acestuia", a declarat Seplecan.

Totodată, reprezentanţii CJ au anunţat începerea, de marţi, 12 august, a lucrărilor de asfaltare a mai multor sectoare de drum aparţinând DJ 109C, care leagă Gherla de Fizeşu Gherlii. În mod concret, este vorba de porţiunile aflate la ieşirea din municipiul Gherla, la Podul de la Nicula şi la intrarea în Fizeşu Gherlii.

Comenteaza