Clujeancă, decoratorul TEDxCluj pentru al doilea an consecutiv

Clujeancă, decoratorul TEDxCluj pentru al doilea an consecutiv
Clujeanca Genoveva Hossu pregăteşte pentru al doilea an consecutiv decorul pentru conferinţa TEDxCluj, ajunsă la cea de cea de-a cincea ediție.

Pentru evenimentul curent, ce va avea loc în 8 noiembrie la cinematograful Florin Piersic, designerul a pregătit un concept high-tech, deschis spre inovaţie şi învăţare, prin care își propune să pună în valoare participanții și experințele pe care aceștia le vor avea în cadrul evenimentului.

"Am primit cu bucurie invitația de a decora, pentru al doilea an consecutiv, scena conferinței TEDxCluj. Experiența anterioară a fost, pentru mine, o adevărată sursă de inspirație și de energie, așa că nu am stat deloc pe gânduri și am început să conturez un nou concept pentru decorul ediției din acest an. Pentru că tema dezbătută va fi "Learn - Unlearn - Relearn", am ales să fundamentez ideea decorului pe noțiunile de inovație și tehnologie, care se regăsesc și în misiunea generală TED", a declarat Genoveva Hossu.

Pe lângă decorul scenei, ea mai aduce o parte din Robotic LAB, proiectul pe care l-a realizat pentru elevii din învățământul preuniversitar. Acesta a fost gândit ca un spațiu interactiv, menit să răspundă în totalitate nevoilor funcţionale ale roboticii şi, în același timp, să stârnească interesul pentru acest domeniu.

Designerul clujean a urmat cursurile Kelly Hoppen Design School (Londra) și deține un blog pe care își expune proiectele în domeniu, dar colaborează și cu publicații de specialitate. De asemenea, a contribuit la organizarea la mai multe acțiuni cu impact social sau umanitar, printre care se numără "Halloween Charity Ball Continental", "Clujul are atitudine", "Povești din Grădina Botanică" sau "Festivalul culorilor".

Comenteaza