Poliţia clujeană a primit 10 autospeciale Volkswagen

Poliţia clujeană a primit 10 autospeciale Volkswagen
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj a fost dotat cu 10 autoturisme noi, ce vor fi folosite în misiunile desfăşurate de poliţiştii rutieri pentru siguranţa participanţilor la trafic.

Cele 10 autospeciale, marca Volkswagen Polo, au fost achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, ele fiind echipate cu sisteme optico - acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră.

"Autospecialele nou intrate în dotarea IPJ Cluj vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier. Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate", au afirmat reprezentanţii inspectoratului.

În acelaşi timp, au fost alocate sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea IPJ Cluj în cursul anului curent şi distribuite structurilor de ordine publică.

Comenteaza