Carmen Dan pusă la colț: Polițistul pedofil este urmăririt penal în dosarul din 2009

Carmen Dan pusă la colț: Polițistul pedofil este urmăririt penal în dosarul din 2009
Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB) susţine, referitor la cazul poliţistului acuzat de pedofilie, că desfăşoară urmărirea penală pentru fapte cu privire la agresiunea sexuală comisă în 2009 faţă de o minoră. Completarea, după ce Carmen Dan a declarat că fapta s-a prescris.

"Precizăm faptul că în cauză se desfăşoară urmărirea penală şi cu privire la o infracţiune de agresiune sexuală comisă în anul 2009 faţă de o victimă minoră (urmărirea penală fiind începută in rem), faptă pentru care este necesară completarea probatoriului", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Procurorii mai transmit că ei "consideră nejustificate opiniile exprimate în spaţiul public care denaturează sau ignoră aspecte importante privind cercetările efectuate în cauză".

Precizările Parchetului Capitalei vin după ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, marţi, că fapta din 2009 s-ar fi prescris.

"I-am cerut domnului Despescu să aibă discuţii cu domnul Gavriş, de la Serviciul Omoruri. Aflăm că cel din 2009 s-a prescris. Explicaţiile de aseară le apreciez lacunare",a spus Carmen Dan.

Eugen Stan, poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei, acuzat că a agresat doi copii într-un lift al unui bloc din cartierul bucureştean Drumul Taberei, a fost arestat, marţi, pentru 30 de zile.

 

Comenteaza