Biblia este plină de OZN-uri, spune un preot pasionat de ştiinţă

Biblia este plină de OZN-uri, spune un preot pasionat de ştiinţă
Reverendul Barry Downing, fost preot presbiterian, a susţine că în Biblie se vorbeşte despre extratereştri.
Un grup de oameni asistă în masă la apariţia pe cer a unui uriaş şi strălucitor obiect zburător care îi urmează mulţi kilometri şi chiar îi protejează de atacurile inamice. Cineva este văzut cum se ridică la cer înconjurat de o rază luminoasă. Un bărbat observă vehicule circulare bizare având creaturi la bord.

Descrierea pare desprinsă dintr-un film ştiinţifico-fantastic sau din relatările moderne ale martorilor unui fenomen OZN. Ei bine, nu este aşa, ci episoadele întregi din care sunt extrase frânturile prezentate se găsesc menţionate atât în Vechiul, cât şi în Noul Testament al Bibliei. Doar că, este de părere reverendul Barry Downing, fost preot presbiterian, mascate sub forma interventiei divine.

"Dacă OZN-urile sunt o formă de energie inteligentă dintr-o altă lume, ele ar putea să existe de milioane de ani şi ar fi putut juca un rol în dezvoltarea religiei biblice, caz la care şi achesez", crede Downing.

sursa: descopera.ro

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza