O asistentă-şefă de la Institutul Inimii primeşte o locuinţă socială pe Ferdinand. "Sunt condiţii insalubre şi inumane"

O asistentă-şefă de la Institutul Inimii primeşte o locuinţă socială pe Ferdinand.
Asistenta şefă a uneia dintre secţiile Institutului Inimii a primit o locuinţă socială, de la Primăria Cluj-Napoca, unde nu are condiţii decente, cel puţin asta reclamă aceasta într-o sesizare remisă Primăriei.

Monica Lăcătuş a primit săptămâna trecută o locuinţă socială pe strada Regele Ferdinand, după ce anul trecut şi-a depus dosarul în acest sens la Primăria Cluj-Napoca. Ea acuză că decizia de a-i fi repartizată această locuinţă a fost făcută pe criterii etnice - „probabil datorită numelui am primit această locuinţă socială. Sânt (sic-n.red.) absolut convinsă că dosarul meu nici nu a mai fost studiat la momentul repartizării locuinţelor. Te cheamă Lăcătuş, ai eticheta pusă!!!", scrie aceasta într-o sesizare remisă pe site-ul domnuleprimar.ro. Aceasta se regăseşte la poziţia 41 pe lista de priorităţi a Primăriei pe acest an, cu 102 puncte. Ea spune că în imobilul de pe Regele Ferdinand condiţiile sunt "insalubre" şi "inumane".

Contactată de ziuadecj.ro, Monica Lăcătuş s-a abţinut de la comentarii.

Primăria arată că decizia a fost luată de o comisie al cărei preşedinte este viceprimarul Laszlo Attila. "O cerere scrisă, dacă este aprobată de comisie, vă repune pe lista de aşteptare în vederea repartiţiei următoarelor imobile cu statut de locuinţă socială care vor fi date în folosinţă de Primărie. Dacă refuzaţi preluarea locuinţei care v-a fost repartizată, vă puneţi în situaţia de a fi scoasă de pe lista de priorităţi privind atribuirea unei locuinţe sociale", răspund reprezentanţii Primăriei.

Pe lista de priorităţi a Primăriei se află în acest moment 404 persoane.

Comenteaza