50 de pasageri din Cluj afectaţi azi de falimentul Malev

50 de pasageri din Cluj afectaţi azi de falimentul Malev
Peste 50 de pasageri clujeni au fost anuntaţi astăzi că nu mai pot ajunge cu avionul la Budapesta. Motivul: compania aeriană maghiară a dat faliment. Malev avea două curse zilnice de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca spre Budapesta.

Conducerea Aeroportului caută acum soluţii alternative pentru ca oamenii să poată zbura spre capitala Ungariei.

După 66 de ani de activitate compania aeriană de stat a Ungariei a falimentat. Operatorul maghiar a anunţat în această dimineaţă anularea tuturor zborurilor.  "Am fost anunţaţi azi dimineaţă de faptul că această companie a falimentat. În consecinţă, toate cursele înspre Budapesta au fost anulate. Pe Aeroportul Internaţional erau două curse înspre şi dinspre Budapesta", spune directorul aeroportului clujean, David Ciceo.

Doar la Cluj-Napoca peste 50 de pasageri au fost afectaţi astăzi de această decizie. Oamenii au fost sfătuiţi să sune la companie pentru orice detaliu.Deja conducerea aeroportului din Cluj-Napoca încearcă să găsească o campanie care să aibă zboruri înspre capitala Ungariei. "Ne pare rău pentru această situaţie. Deja reprezentanţii Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca au discuţii cu alte compani din Ungaria pentru a putea preluat zborurile spre acea destinaţie: Budapesta", a mai spus Ciceo.

Decizia de a renunţa la activitate a fost luată pentru că situaţia lichidităţilor companiei a devenit de nesusţinut. Mai mult, partenerii comerciali şi-au pierdul încrederea în operatorul aerian solicitând plăţi în avans, iar statul maghiar nu mai putea susţine financiar compania.

Comenteaza