Zboruri întârziate din cauza ceţii pe aeroport

Zboruri întârziate din cauza ceţii pe aeroport
Clujenii care au de călătorit astăzi cu avionul sunt sfătuiţi să verifice programul curselor la agenţiile aeriene.

Meteorologii au emis o avertizare de ceaţă pentru judeţul Cluj până la ora 11:00. În acest moment, două zboruri apar în întârziere pe site-ul oficial al Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca (AICN): cel spre Viena, care trebuia să decoleze la 09:05; iar la programul sosiri cursa dinspre Bucureşti/Otopeni este decalată cu mai bine de o oră.

UPDATE: "Înregistrăm vineri dimineaţă două curse aeriene care au întârzieri din cauza ceţii dense de pe AICN. Este vorba despre cursa TAROM care trebuia să decoleze la ora 09:05 spre Viena, cu aproape 40 de pasageri, şi de zborul TAROM care trebuia să aterizeze de la Bucureşti la ora 08:40. Ne aşteptăm să fie afectate şi alte curse, în special cele de Bucureşti, deoarece acestea sunt zboruri în lanţ. Următoarea cursă aeriană care ar putea avea întârzieri este tot una de sosire de la Bucureşti, la ora 10:30 şi care trebuie să decoleze apoi spre Capitală la 10:50", au precizat reprezentanţii AICN.

Potrivit acestora, alte curse internaţionale sunt programate să aterizeze sau să decoleze pe aeroportul clujean în jurul orei 12:00. "Sperăm să se ridice ceaţa până atunci", au mai declarat sursele citate.

 

Etichete
Comenteaza