Doi copii au fost loviţi de tren în Bucureşti

Doi copii au fost loviţi de tren în Bucureşti
Doi copii au fost loviţi de un tren, în această după-amiază, în zona Republica din Capitală, unul dintre ei, în vârstă de cinci ani, aflat în stare gravă, urmând să fie transportat la Spitalul "Marie Curie", au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Potrivit sursei citate, accidentul a fost semnalat printr-un apel la 112, la ora 14.04, de către un martor.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de prim-ajutor şi descarcerare, inclusiv o unitate de terapie intensivă.

"Unul dintre copii, care are cinci ani, a suferit leziuni şi traumatisme ce necesită transportarea de urgenţă la spital", au mai spus cei de la ISU.

Al doilea copil rănit este în proceduri de evaluare a stării sale, de către medicii veniţi la faţa locului.

Cei doi copii loviţi de tren, în această după-amiază, în Capitală, se află în stare gravă, după ce au suferit traumatisme craniene, şi sunt transportaţi la Spitalul Bagdasar Arseni, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii SMURD Bucureşti.

"Unul dintre ei, în vârstă de cinci ani, are probleme neurologice, pentru că a fost lovit mai tare la cap, iar celălalt, de 14 ani, are şi un ochi afectat", au mai spus sursele citate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, copiii au fost accidentaţi de tren în zona Republica, în timp ce se jucau pe linia ferată.

Copiii au ignorat semnalele de avertizare sonoră ale trenului, au mai spus cei de la ISU.

Echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului în urma unui apel la 112 făcut la ora 14.04 de către un martor.

Reprezentanţii CFR Călători au precizat, pentru Mediafax, că pe linia unde s-a produs accidentul (Bucureşti - Olteniţa) operează un operator privat.

 

Etichete
Comenteaza