2.000 de clujeni anti ACTA: "Vă rugăm să ne scuzaţi, ne simţim supravegheaţi" FOTO / VIDEO

2.000 de clujeni anti ACTA:
Clujenii au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva posibilei adoptări a Acordului Comercial de Combatere a Contrafacerii (ACTA).

1.500 de clujeni au ieşit în stadă pentru a protesta împotriva ACTA. Mulţi dintre ei purtau mesaje prin care solicitau dreptul de a avea în continuare un internet liber.

"Jos labele de pe internet", "Stop ACTA", "Act now or ACTA will blow your mind", "Go fxck yourself ACTA", "Vă rugăm să ne scuzaţi, ne simţim supravegheaţi", "Sharing is caring", "ACTA ai semnat, unlike ţi-am dat" sunt doar câteva din mesajele afişate.

Protestatarilor clujeni li s-a alăturat un grup de circa 30 de manifestanţi veniţi de la Satu Mare.

UPDATE 18.15 După modelul protestelor anti-Băsescu, manifestanţii de azi au pornit în marş spre Prefectură, pe Bulevardul Eroilor.

UPDATE 18.25 Numărul protestatarilor a ajuns la circa 2.000.

UPDATE 18.35 Protestatarii au blocat circulaţia în faţa Prefecturii. Strada este ocupată, nu se mai poate circula. Jandarmii îi flanchează pe manifestanţi.

UPDATE 19.30 După circuitul pe la Primărie şi Casa de Cultură a Studenţilor, protestatarii se îndeaptă înapoi spre Piaţa Unirii. Scandările împotriva ACTA au alternat cu cele împotriva... Guvernului :)

Etichete
Comenteaza