60 de masteranzi belgieni au vizitat USAMV

60 de masteranzi belgieni au vizitat USAMV
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca a primit astăzi vizita a 60 de masteranzi belgieni de la Universitatea de Ştiinţe Agricole din Gembloux.

Masteranzii se află într-o vizită de studii în centrele universitare Iaşi, Cluj, Braşov şi Bucureşti. Prima vizită a avut loc la Iaşi iar astăzi a fost vizitat campusul USAMV Cluj-Napoca şi o serie de obiective ale universităţii. „USAMV Cluj-Napoca are o relaţie îndelungată cu universitatea din Gembloux şi ne bucurăm că masteranzii din ultimul an, anul 2, ai acestei renumite universităţi au dorit să se familiarizeze cu noutăţile din domeniu agronomiei de la noi. Le-am furnizat amănunte despre starea generală a agriculturii româneşti şi a economiei" a declarat Felix Arion, conferenţiar universitar la USAMV Cluj, gazda oaspeţilor belgieni.

„A fost o prezentare foarte interesantă, ne bucurăm că suntem la Cluj unde vedem o universitate de top, a 5-a din ţară şi prima de profil, ceea ce nu ne poate decât bucura. Campusul USAMV este superb" a spus profesorul Philippe Burny, coordonatorul grupului de masteranzi.

În cursul zilei de mâine oaspeţii belgieni vor pleca la Braşov apoi la Bucureşti.

Etichete
Comenteaza