8 posturi scoase la concurs de ISU Cluj

8 posturi scoase la concurs de ISU Cluj

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj a scos la concurs nu mai puțin de 8 posturi pentru încadrare din sursă externă.

Informații despre aceste posturi au fost deja publicate pe portalul de servicii și informații al Ministerului Afacerilor Interne, disponibil la adresa hub.mai.gov.ro.

Mai exact, este vorba despre 6 posturi de ofițer și 2 posturi de subofițer, după cum urmează:

Depunerea dosarelor are loc pe parcursul lunii mai, în funcție de postul pentru care un candidat optează. Totodată, în această perioadă au loc recrutări  pentru participarea la concursurile de admitere organizate în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – Iulie-August 2024.

Cererea-tip de înscriere, precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, prevăzut și în anexă, la prezentul anunț, se descarcă de pe site-ul oficial al MAI, IGSU sau al unității de recrutare www.isucj.ro (secțiunea Informații publice-Carieră-Admitere), se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit în format electronic la adresa de e-mail isu_cluj@cj.e-adm.ro, până la data de 19 mai 2024, ora 15.00, înclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Au început și înscrierile și la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, fiind disponibile 300 de locuri. Tinerii și tinerele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere, în perioada 24 aprilie - 14 mai (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail isucj.recrutare.2@gmail.com. Informații suplimentare sunt dipsonibile pe site-ul www.isucj.ro (secțiunea Informații publice-Carieră-Admitere).

Comenteaza