A fost IDENTIFICAT cadavrul incendiat găsit în cimitirul din Tureni

A fost IDENTIFICAT cadavrul incendiat găsit în cimitirul din Tureni
| Foto: turdanews.net

Duminica trecută, polițiștii clujeni au fost sesizați despre faptul că într-o zonă din proximitatea localității Tureni a fost găsit un cadavru uman, care a fost ars. 

Cadavrul a fost descoperit de un bărbat care în cursul zilei de duminică se afla la un parastas în cimitir. Acesta a declarat că „încă fumega” atunci când l-a descoperit și a alertat de urgență autoritățile

Polițiștii clujeni au transmis miercuri seara că cel decedat a fost identificat. ”În urma activităților investigativ-operative, desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj și a Direcției de Investigații Criminale, în care au fost angrenați polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic și Poliția Municipiului Turda, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba – Poliția Municipiului Aiud, s-a stabilit că persoana decedată, găsită arsă în data de 9 iulie a.c. într-un cimitir din localitatea Tureni, este cea reclamată ca fiind dispărută în data de 10 iulie a.c., de pe raza municipiului Aiud, respectiv un bărbat, în vârstă de 79 de ani, din Aiud.

Activitățile s-au desfășurat cu suportul de specialitate a Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a se stabili toate împrejurările în care a avut loc evenimentul”, se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ Cluj. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza