A gătit pentru Nicole Kidman şi Tom Cruise, acum dă lecţii de sushi la Cluj GALERIE FOTO

A gătit pentru Nicole Kidman şi Tom Cruise, acum dă lecţii de sushi la Cluj GALERIE FOTO
Un expert japonez în sushi, care a gătit pentru vedete precum Keanu Reeves, Tom Cruise sau Nicole Kidman, susţine mai multe demonstraţii şi sesiuni de pregătire la Cluj, cu scopul de a alege un bucătar român pentru participarea la un concurs internaţional de sushi ce va avea loc în 2013 în Japonia.

„Sushi este din ce în ce mai răspândit. Prin diverse ţări prin care am trecut am observat că sushi este şi un mod de a-ţi etala poziţia socială, în Japonia există o scară întreagă a localurilor şi a tipurilor de preparate, din cele mai eltitiste dar şi mai accesibile", explică Ogawa Hirotoshi, master sushi chef, membru al Asociţiei de Sushi din Japonia - All Japan Sushi Association (AJSA). Sprijinită şi recunoscută de guvernul nipon, asociaţia acreditează bucătari de sushi la nivel mondial.

Expertul în sushi a gătit în cariera lui pentru vedete internaţionale, precum Keanu Reaves, Tom Cruise sau Nicole Kidman.

Cum a ajuns sa gateasca pentru vedetele de la Hollywood aflati de pe PROVINCIANEWS.RO.

Hirotoshi va alege la Cluj si cel mai priceput bucătar de sushi pentru a participa la un concurs internaţional în 2013, în Japonia.

 

Etichete
Comenteaza