A intrat într-un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului FOTO/VIDEO

A intrat într-un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului FOTO/VIDEO
Un accident de circulaţie a avut loc în această seară, pe DN17, în localitatea clujeană Cuzdrioara. Trei persoane au ajuns la spital.

Şoferul unui autoturism Alfa Romeo cu numere de Bistrita-Nasaud, care se îndrepta spre Dej, a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. În urma impactului, masina s-a facut zob.

La faţa locului au intervenit o echipa de pompieri, un SMURD şi o ambulanţa de la Dej. Trei persoane au fost rănite şi transportate la Spitalul Municipal din Dej. Conform medicilor, rănile nu sunt grave, viaţa celor trei nefiind pusă în pericol.

Poliţiştii de la Criminalistică au efectuat cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. 

UPDATE: Şoferul maşinii, un bărbat de 22 de ani din Teaca, a suferit un traumatism toracic şi arsuri de gradul II la cot şi antebraţ. Pasagerul din dreapta, de 28 de ani, are o plagă de 10 cm la antebraţul drept, iar cea de a treia persoană rănită este o femeie în vârstă de 25 de ani, care a fost pasageră pe locul din spate al autoturismului.

UPDATE:  "La ora 19:37, Detaşamentul de Pompieri Dej a fost anunţat despre producerea unui eveniment de circulaţie în localitatea Cuzdrioara. Ne-am deplasat la faţa locului cu autospeciala de descarcerare şi echipajul SMURD. La locul solicitării am găsit un autoturism răsturnat într-un şanţ. În urma răsturnării, au rezultat 3 victime. Două au fost preluate de Serviciul de Ambulanţă Dej şi una de echipajul SMURD şi transportate la Spitalul Municipal Dej", a declarat plutonier adjutant Radu Meseşan din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dej.


Etichete
Comenteaza