A murit jurnalistul Florin Condurățeanu. În ultima zi de viaţă filmase pentru emisiunea sa

A murit jurnalistul Florin Condurățeanu. În ultima zi de viaţă filmase pentru emisiunea sa
| Foto: Facebook

Florin Condurățeanu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști români, a încetat din viață la vârsta de 71 de ani. Gazetarul și-a dat ultima suflare după ce întreaga zi filmase pentru emisiunea sa.

Jurnalistul Florin Condurăţeanu a murit, luni, în urma unui stop cardio-respirator, la vârsta de 71 de ani. Condurățeanu ar fi decedat în brațele fiului său, Răzvan, vestea fiind confirmată de fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, în cadrul unei emisiuni TV, scrie fanatik.ro

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru jurnalist, el murind în urma unui șoc cardio-respirator în propria locuință. „L-am sunat pe Răzvan și mi-a confirmat că i-a murit în brațe. I-a venit rău de la muncă. Pentru mine a fost un fel de «patriarh» al jurnaliștilor”, a spus Ecaterina Andronescu, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Anunțul decesului jurnalistului a fost făcut în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, unde foarte multe persoane publice au vorbit cu mare regret în suflet legat de pierderea suferită, printre care se numără și prezentatorul Mircea Badea. Gazda show-ului „În gura presei” a mărturisit că a vorbit cu Florin Condurățeanu în urmă cu aproximativ  10 zile, când i-a cerut un sfat de ordin medical. Badea are numai cuvinte de laudă la adresa regretatului jurnalist despre care spune că îl considera „nemuritor”, dar și un mare iubitor al limbii române.

“Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață. De-a lungul timpului, prin natura meseriei mele, am lucrat și am cunoscut foarte mulți oameni, însă pe nimeni ca Florin Condurățeanu. Cu puțin timp în urmă am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și, deși cu toții am sperat că va învinge așa cum a făcut-o toată viață în profesie, bătălia din această seară, iată, nu a câștigat-o” a spus Mihai Gâdea, luni seara, în exclusivitate la Sinteza Zilei.

Florin Condurăţeanu a lucrat atât în presa scrisă, cât şi în televiziune, având peste 40 de ani de carieră jurnalistică.

Comenteaza