Video Accident bizar. Un TIR a lovit un autoturism și l-a târât zeci de metri pe șosea, fără ca șoferul să-și dea seama

Accident bizar. Un TIR a lovit un autoturism și l-a târât zeci de metri pe șosea, fără ca șoferul să-și dea seama
| Foto: News.ro

Un TIR a lovit un autoturism, dar şoferul nu şi-a dat seama şi a târât maşina zeci de metri pe şosea. Incidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere.

Accidentul bizar s-a petrecut pe DN 7, în judeţul Argeş.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum maşina este târâtă pe şosea zeci de metri.

”În dimineaţa zilei de 06 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au fost sesizaţi despre un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale, între un TIR şi un autoturism. Din verificările efectuate, precum şi din declaraţiile celor doi conducători auto cu privire la modul de producere a evenimentului rutier, a rezultat că un bărbat de 43 de ani, conducător al unui ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă (T.I.R., cu încărcătură), care se deplasa pe DN 7, pe raza comunei Bascov, având direcţia de deplasare spre Autostrada A1, pe fondul neasigurării la trecerea de pe banda 2 pe banda 1, a acroşat un autoturism care se deplasa în aceeaşi direcţie, pe banda spre care ansamblul rutier s-a încadrat”, a transmis, joi, IPJ Argeş, conform News.ro.

Poliţiştii rutieri au testat ambii conducători auto, cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

”Ca urmare a abaterii, bărbatul de 43 de ani a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii eliberând şi autorizaţiile de reparaţie pentru avariile produse celor două autovehicule implicate. Sancţiunea prevazută pentru neasigurarea la schimbarea benzii de mers este cuprinsă între 4 şi 5 puncte-amendă (între 660 şi 825 de lei), cu 3 puncte penalizare”, a mai transmis Poliţia.

Comenteaza