Update Foto Accident cu două mașini în Bunești! Un autoturism s-a aprins / Bărbat de 80 de ani, transportat la spital

Pompierii au fost solicitați, joi, la un accident auto cu două mașini implicate pe raza localității Bunești, județul Cluj.

Pompieri din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Bunești.

La fața locului acționează două autospeciale și un echipaj SMURD. Din primele informații primite ar fi vorba despre două autoturisme avariate, dintre care unul s-a aprins, iar flăcările au fost stinse de către participanți la trafic până la sosirea pompierilor.

"O persoană este consultată în aceste momente, fiind în stare de conștență și cooperantă”, transmite ISU Cluj

Update: Polițiștii au fost sesizați, la data de 17 august, în jurul orei 12:40, pentru a interveni la un accident rutier produs pe varianta ocolitoare a municipiului Gherla.

"Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 80 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, care ar fi condus autoturismul dinspre DC 172B, la pătrunderea pe DN1C, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus pe direcția Dej spre Cluj-Napoca, de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Dej", au transmis polițiștii clujeni. 

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat unui bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani, care prezenta mai multe traumatisme, era în stare de conștiență și era cooperant. Ulterior a fost transportat la CPU Gherla pentru investigații și îngrijiri medicale.

Comenteaza