Accident cu trei maşini implicate, în Someşeni. Doi şoferi au necesitat descarcerare FOTO / VIDEO

Accident cu trei maşini implicate, în Someşeni. Doi şoferi au necesitat descarcerare FOTO / VIDEO
Un accident în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc în această seară pe strada Traian Vuia din cartierul Someşeni. Două dintre maşini s-au tamponat violent, iar şoferii au necesitat descarcerare, fiind transportaţi la spital.

"Şoferul unui autoturism Ford, care se deplasa din centrul municipiului spre Apahida a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu altă maşină, Toyota, care a fost proiectată într-un al treilea autoturism, Fiat, care circula din acelaşi sens. Se pare că şoferii celor două maşini (care s-au tamponta, n.red.) au fost încarceraţi şi au necesitat intervenţia SMURD. Ei au fost transportaţi la UPU, iar din câte ştim până acum starea lor este stabilă", a precizat inspectorul Sergiu Iurian, din cadrul Poliţiei Rutiere.

Pe lângă cele doi şoferi, alte persoane au necesitat îngrijiri pe fondul sperieturii suferite.

UPDATE La faţa locului au fost prezente echipaje de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

UPDATE Un bărbat, prezent la faţa locului, a povestit că iniţial a văzut autoturismul Ford pe trotuarul din sensul de mers spre Apahida, după care, la scurt timp, a surprins incidentul. "Am sărit repede în ajutor. În Ford se afla doar şoferul, în Toyota nu ştiu exact, că s-a adunat deja lumea. Am decuplat sistemul de alarmă, că se declanşase", a relatat Robert G.

Locatarii unei case din apropiere au menţionat că în zonă au loc destul de frecvent accidente. Reprezentantul Poliţiei Rutiere a specificat că nu se poate vorbi de "un punct negru" din punct de vedere al ratei accidentelor de circulaţie, dar i-a îndemnat pe conducătorii auto să conducă cu atenţie, cu respectarea regulilor de circulaţie.

 

 

Comenteaza