Accident cu trei maşini, una a luat foc. O persoană încarcerată, trafic blocat GALERIE FOTO

Accident cu trei maşini, una a luat foc. O persoană încarcerată, trafic blocat GALERIE FOTO
Un accident cu trei maşini a avut loc luni, în jurul orei 11.

Un accident rutier cu trei maşini a avut loc luni dimineaţă, în jurul orei 11, în comuna Floreşti. Din fericire, acesta nu s-a soldat cu leziuni grave pentru niciunul dintre cei implicaţi. În schimb, maşinile au fost serios avariate; una dintre acestea a luat foc, motiv pentru care a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

"Anunţul a sunat cam aşa: accident cu trei maşini în Floreşti, o maşină a luat foc, o persoană este încarcerată. Toate victimele sunt în afara oricărui pericol. Colegii mei sunt în continuare la locul evenimentului", a declarat pentru ZIUA de CLUJ Ciprian Cornea, purtător de cuvânt al ISU Cluj.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, de vină ar fi şoferul unui taxi, un bărbat de 59 de ani, care se deplasa dinspre centrul comunei Floreşti spre Cluj. Acesta a pierdut controlul maşinii şi a acroşat un autoturism care circula regulamentar din sens opus; acesta a ricoşat mai apoi într-o altă maşină, care de asemenea se deplasa spre centrul localităţii. Doi dintre şoferi au suferit răni şi au fost transportaţi la Urgenţe.

UPDATE: "Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului de 59 de ani, precum şi a unui bărbat de 64 de ani din Cluj-Napoca, conducător al primului autoturism acroşat. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 40.000 de lei", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Din cauza acestui accident, circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri. În partea dinspre Cluj, maşinile se întindeau pe două benzi pe distanţa de peste un kilometru, până în zona magazinului Metro.

Comenteaza