Accident grav în Aghireșu! O femeie a fost transportată la spital după ce a ajuns cu mașina într-un șanț

Accident grav în Aghireșu! O femeie a fost transportată la spital după ce a ajuns cu mașina într-un șanț
| Foto: ISU Cluj

Un accident rutier a avut loc duminică, în comuna Aghireșu, județul Cluj, când o femeie a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina într-un șanț.

Pompierii din cadrul Gărzii Aghireșu au fost chemați să intervină la fața locului, unde au găsit autoturismul ieșit în afara părții carosabile și o persoană prinsă în interior.

Echipele de intervenție, formate dintr-o autospecială și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Cluj, au acționat rapid pentru a extrage femeia din mașină, folosind echipamentele din dotare pentru a nu-i agrava posibilele leziuni.

Conform primei evaluări, femeia era conștientă și cooperantă. După ce a fost extrăsă, ea a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

„Pompierii din cadrul Gărzii Aghireșu au intervenit în cursul zilei de astăzi (13 octombrie - n.red. ) la un accident rutier petrecut pe raza localității Macău, comuna Aghireșu.

La fața locului au ajuns o autospecială și un echipaj al serviciului de ambulanță județean Cluj, unde au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile cu o persoană înăuntrul acestuia.

Pompierii au acționat pentru extragerea femeii, utilizând accesoriile din dotare, astfel încât să nu-i agraveze posibilele leziuni suferite.

Conform primei evaluări, aceasta era în stare de conștiență și era cooperantă. Ulterior a fost preluată și transportată de către echipajul SAJ la spital, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

Comenteaza