News alert Update Foto Accident grav lângă Dej. O persoană a rămas încarcerată

Accident grav lângă Dej. O persoană a rămas încarcerată
Accident grav lângă Dej. O persoană a rămas încarcerată
Accident grav lângă Dej. O persoană a rămas încarcerată
Accident grav lângă Dej. O persoană a rămas încarcerată
Accident grav lângă Dej. Trei persoane rănite/ Trafic blocat

Traficul a fost întrerupt pe DN 17, în zona localității clujene Mănășturel, după o coliziune între două mașini, care a avut loc în urmă cu scurt timp și care s-a soldat cu rănirea a trei persoane.

UPDATE: Conform IPJ Cluj, conducătorul de 19 ani, din comuna Petru Rareș, județul Bistița Năsăud, nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care-l preceda, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Dej. În urma impactului a rezultat rănirea unui femei de 40 de ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani. Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit în urma unui accident rutier produs pe raza localității Mănășturel.
Potrivit pompierilor, solicitarea pentru intervenție a fost înregistrată în jurul orei 16.30, iar în momentul sosirii echipajelor la fața locului, au fost găsite două autoturisme avariate, iar într-una dintre acestea se afla un bărbat încarcerat, în stare de conștiență.

''Salvatorii ISU au acționat imediat pentru a asigura accesul către victimă, folosind echipamentele pentru descarcerare, stabilizarea și extragerea acesteia din autoturism fără agravarea leziunilor suferite.
Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.
Pompierii au mai sprijinit acordarea primului ajutor calificat și degajarea căii carosabile pentru restabilirea condițiilor pentru reluarea traficului rutier'',a transmis ISU Cluj.

___________________________________

Știrea inițală - Traficul este întrerupt momentan pe DN 17 Dej - Beclean, în zona localității Mănășturel, județul Cluj, fiind deviat pe o ruta ocolitoare din localitatea Manasturel. Din primele informații, ar fi vorba de un accident între două mașini, în urma căruia trei persoane ar fi fost rănite. 

"Trei persoane au suferit leziuni, după ce autoturismele în care se aflau au intrat în coliziune. Se estimează ca traficul să fie reluat în 20 de minute", a transmis Centrul Infotrafic Poliția Română, la ora 16:45.

Comenteaza