Accident în faţa Prefecturii, între o maşină MAI şi un SMURD. Trei persoane au ajuns la spital

Accident în faţa Prefecturii, între o maşină MAI şi un SMURD. Trei persoane au ajuns la spital
O coliziune între un autoturism al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) şi o maşină SMURD a avut loc miercuri dimineaţa în faţa Prefecturii Cluj.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11:15 la intersecţia dintre strada Cuza Vodă şi Bulevardul 21 Decembrie. Din primele informaţii, o maşină MAI, un autoturism Dacia fără semne de identificare aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, a intrat în coliziune cu un echipaj SMURD aflat în misiune, care se deplasa spre Mănăştur şi care avea semnalele sonore şi luminoase în funcţiune. 

Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, a declarat că "potrivit primelor informaţii nu ar fi fost un accident soldat cu victime, însă din câte am înţeles ulterior, pentru investigaţii suplimentare, trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe". 

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj a precizat că în accident a fost implicată o maşină mică de intervenţie, care se deplasa înspre strada Papiu Ilarian, loc unde a fost descoperită o persoană spânzurată. 

"Una dintre persoanele de la noi din maşină a fost transportată la spital pentru investigaţii. Autospeciala noastră era de mică dimensiune, însă saşiul pe care era construită era de mai mare capacitate decât cel al celeilalte maşini, astfel că nu a fost aşa de puternic afectată", a declarat el. 

În urma impactului traficul în zonă a fost blocat timp ce mai multe minute. Oamenii legii continuă cercetările în cauză, pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs coliziunea dintre cele două autovehicule. 

Comenteaza