Foto ACCIDENT în județul Cluj: Mașină cu roțile în sus și 3 victime

ACCIDENT în județul Cluj: Mașină cu roțile în sus și 3 victime
ACCIDENT în județul Cluj: Mașină cu roțile în sus și 3 victime
ACCIDENT în județul Cluj: Mașină cu roțile în sus și 3 victime

Trei oameni au ajuns la spital în seara de miercuri, 7 iunie, în urma unui accident rutier care s-a petrecut pe raza localităţii Vâlcele.  

Salvatorii clujeni au anunţat miercuri seara o intervenţie la un accident rutier petrecut în localitatea Vâlcele. "Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localității Vâlcele.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 19:15, iar la misiune au luat parte două autospeciale, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o ambulanță SAJ.

În accident a fost implicat un singur autoturism, care era răsturnat în momentul în care forțele noastre au ajuns la fața locului.

Înăuntru se afla o femeie de aproximativ 60 de ani, conștientă și cooperantă. Aceasta nu era încarcerată, dar acuza dureri, astfel că echipajele noastre au extras-o în siguranță, pentru a nu agrava posibilele leziuni.

De asemenea, la spital au mai fost transportați doi bărbați de aproximativ 60 de ani și 30 de ani. Pompierii au asigurat de asemenea măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor și au revenit în urma cu puține momente la bază", a transmis ISU Cluj, într-un comunicat de presă. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza