ACCIDENT în județul Cluj: Șoferul unui autocar a lovit 2 mașini care deja avuseseră un accident / 7 persoane implicate

ACCIDENT în județul Cluj: Șoferul unui autocar a lovit 2 mașini care deja avuseseră un accident / 7 persoane implicate

Un accident rutier a avut loc miercuri seara, pe DN 1C în localitatea Fundătura, comuna Iclod, județul Cluj, implicând două autovehicule, care au fost lovite apoi de un autocar.

Șoferilor care au circulat miercuri seara pe DN 1 C  în localitatea Fundătura, comuna Iclod, județul Cluj, li s-a recomandat să evite zona și să urmeze indicațiile poliției rutiere pentru a menține siguranța în trafic în urma producerii unui accident rutier.

În accidentul rutier de pe DN 1C în localitatea Fundătura, comuna Iclod, județul Cluj, au fost implicate iniţial două autovehicule. Ulterior autoturismele au fost acroșate și de un autocar, care circula, din fericire, fără pasageri, a transmis centrul Info Trafic România. 

7 persoane au fost implicate în accident. Acestea au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ, la fața locului, fără a fi necesar transportul niciuneia la spital, a transmis ISU Cluj miercuri seara. 

Incidentul a determinat îngreunarea traficului pe durata intervenției salvatorilor și a cercetărilor demarate de poliţiştii clujeni.

Comenteaza