Accident la Dej: ambii şoferi erau băuţi

Accident la Dej: ambii şoferi erau băuţi
Două maşini s-au ciocnit, ieri, pe strada Crângului din Dej. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că ambii şoferi erau băuţi.

"Ieri, ora 16:15, s-a produs un accident rutier pe strada Crângului din municipiul Dej în următoarele împrejurări: Gheorghe B. din Dej, având o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crângului, la punerea în mişcare de pe loc nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de Ioan B.din Gherla, care avea o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat", se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ Cluj. 

În urma coliziunii, două persoane au fost rănite, iar maşinile au fost serios avariate, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 20.000 lei.

Şoferul care nu a acordat prioritate este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. De asemenea, ambii conducători auto sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

 

Comenteaza