Accident pe autostradă în vestul țării: Opt persoane, printre care cinci copii, implicate / Elicopterul SMURD a intervenit

Accident pe autostradă în vestul țării: Opt persoane, printre care cinci copii, implicate / Elicopterul SMURD a intervenit
| Foto: News.ro

Opt persoane, dintre care cinci copii, au fost implicate într-un accident rutier pe autostrada A1, pe sensul de mers Lugoj-Timişoara.

Un copil a fost dus de urgenţă la spital cu elicopterul SMURD, iar tatăl acestuia a fost transportat la spital cu o ambulanţă. Un al doilea accident a avut loc în apropiere, între două TIR-uri.

”Joi, 11.07.2024, la ora 11:20, am fost solicitaţi prin SNUAU 112 să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI şi prim ajutor în urma unui accident rutier produs pe A1 km 473. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii lugojeni cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie si comandă, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ. În accidentul rutier au fost implicate 3 autoturisme cu 8 persoane, dintre care 5 minori”, a transmis ISU Timiş, conform News.ro.

În urma accidentului, un copil şi tatăl acestuia au fost răniţi.

”În urma evenimentului au rezultat două victime, un adult şi un minor, în stare conştientă şi cooperantă. La locul evenimentului s-a solicitat în sprijin elicopterul SMURD CS. Minorul a fost transportat la spital cu elicopterul, iar un bărbat (tatăl acestuia) cu ambulanţa SAJ”, a precizat ISU Timiş.

Un al doilea accident a avut loc în aceeaşi zonă. Au fost implicate două TIR-uri şi nu a fost nicio persoană rănită.

”La o distanţă de aproximativ 1 km, pompierii militari au asigurat măsurile PSI în urma unui accident rutier produs între un autotren şi un autoturism. Nu au rezultat victime”, a mai transmis ISU Timiş.

Comenteaza