Update Video Foto ACCIDENT pe DN1 în județul Cluj cu un autocamion și un autoturism implicate / Un şofer de 81 de ani a pierdut controlul volanului

ACCIDENT pe DN1 în județul Cluj cu un autocamion și un autoturism implicate / Un şofer de 81 de ani a pierdut controlul volanului

În dimineața de joi, 12 octombrie s-a produs un accident de circulație în județul Cluj pe DN1 E60, în apropiere de Ciucea. 

”Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un accident petrecut pe DN1 E60, în apropiere de localitatea Ciucea. În accident au fost implicate, din primele date, un autocamion și un autoturism.

Din fericire, nu există persoane încarcerate, iar un bărbat primește îngrijiri medicale, fiind conștient și cooperant. Acționăm cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD”, a transmis ISU Cluj. 

UPDATE:
"Un bărbat de aproximativ 80 de ani va fi transportat la spital, fiind conștient și cooperant", a mai precizat ISU Cluj. 

UPDATE IPJ Cluj:
Poliţiştii clujeni au transmis informaţii despre cum s-a produs accidentul rutier din această dimineață, din localitatea Ciucea, pe DN 1E60.

"Un conducător auto de 81 de ani, din Oradea, care se deplasa dinspre Oradea, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă din sensul opus de un bărbat de 61 de ani, din Sebeș.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative", a precizat IPJ Cluj. Totodată poliţiştii au transmis că şoferul de 81 de ani a fost transportat la spital. 

Comenteaza