Accident pe una din principalele artere ale oraşului: o persoană a fost grav rănită

Accident pe una din principalele artere ale oraşului: o persoană a fost grav rănită
O persoană a fost grav rănită luni dimineaţa în urma unui accident de circulaţie cauzat de un şofer neatent.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 10:15 pe Bulevardul 21. Potrivit poliţiştilor, un arădean de 20 de ani nu ar fi păstrat distanţa de siguranţă în mers faţă de un alt autoturism condus de un dejean de 42 de ani. Astfel, a intrat în coliziune cu acesta.

"În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unei femei de 36 de ani din Dej, pasageră pe locul din dreapta faţă în autoturismul care circula regulamentar. Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 5.000 de lei", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Cercetările în cauză continuă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs impactul.

Pentru evitarea repetării unor astfel de incidente, poliţiştii clujeni recomandă conducătorilor auto să păstreze distanţa de siguranţă în mers când se deplasează în condiţii de carosabil umed. De asemenea, ei reamintesc că întinderea acesteia trebuie să fie mai mare faţă de autovehiculele care circulă în faţă, întrucât spațiul de frânare crește substanțial în condiții de ploaie. Totodată, îi sfătuiesc să evite acţionarea bruscă a mecanismului de direcţie şi a sistemului de frânare al autovehiculului, pentru evitarea acvaplanării.

Comenteaza