Update ACCIDENT rutier grav în Cluj. O femeie de 77 de ani a decedat

ACCIDENT rutier grav în Cluj. O femeie de 77 de ani a decedat
| Foto: isu cluj

Un accident s-a produs, în puțin timp în urmă, pe raza localității Săcuieu. O femeie, extrasă din mașina avariată, a murit.  

Update: O femeie de 77 de ani, pasageră în autoturism, a decedat. 

Polițiștii au fost sesizați, în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 12:35, despre un accident rutier produs pe DJ 103H, în comuna Săcuieu.

"Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au constat că un bărbat, în vârstă de 78 de ani, care conducea autoturismul pe direcția Săcuieu spre localitatea Scrind-Frăsinet, după un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului, echipajul medical prezent la fața locului a aplicat manevre de resuscitare unei femei, în vârstă de 77 de ani, pasageră în autoturism, însă, din păcate, s-a constatat decesul acesteia", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Știrea inițială: Pompierii de la Detașamentul Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Săcuieu, unde un autoturism a fost implicat.

“În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla încarcerată o femeie de aproximativ 70 de ani. Aceasta a fost extrasă de pompieri în stop cardio respirator. În prezent se aplică manevre de resuscitare”, a transmis ISU Cluj.

Au intervenit două autospeciale și un echipaj SMURD. 

Revenim cu mai multe detalii. 

Comenteaza