Update Foto Accident rutier grav în Cluj: Tânără de 22 de ani, transportată la spital cu elicopterul SMURD

Accident rutier grav în Cluj: Tânără de 22 de ani, transportată la spital cu elicopterul SMURD
| Foto: Facebook / Info Trafic Cluj-Napoca

Un accident grav s-a produs, în cursul zilei de joi, în apropiere de localitatea Suceagu, comuna Baciu. O femeie a fost transportată de urgență la spital.

Din primele informații, o autoutilitară s-a înfipt într-un gard, în Suceagu, comuna Baciu, județul Cluj.

În urma acestui incident o femeie a fost rănită. La fața locului a intervenit un elicopter SMURD care a transportat-o pe victimă la spital.

"A fost vorba despre un echipaj SMURD, din cadrul Gărzii de Intervenție Aghireșu, a intervenit în această după-amiază pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, care a fost lovită de un autoturism pe drumul DN1F, în apropiere de localitatea Suceagu, comuna Baciu. La fața locului a ajuns și elicopterul SMURD, din cadrul Punctului Aromedical Jibou, care a preluat victima și a transportat-o la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale", a transmis ISU Cluj.

Conform primei evaluări, femeia, în vârstă de aproximativ 20 de ani, prezenta mai multe traumatisme, era în stare de conștiență și era cooperantă.

Vom reveni cu mai multe informații.

UPDATE: La data de 25 iulie a.c., în jurul orei 16.40 a fost înregistrat un eveniment rutier pe DN1 F, în satul Suceagu.

"Din activitățile de cercetare efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că o autoutilitară condusă din direcția comunei Baciu spre Cluj-Napoca, de un tânăr de 23 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers pe fondul neadaptării vitezei, acroșând o tânără de 22 de ani, din comuna Baciu, aflată în calitate de pieton în traversarea părții carosabile printr-un loc marcat și semnalizat", au declarat pentru ZIUA de CLUJ reprezentanții IPJ Cluj.

În urma evenimentului, femeia de 22 de ani a fost rănită, aceasta fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Comenteaza