Accident rutier pe o stradă din Grigorescu. SMURD-ul a transportat la spital un bărbat

Accident rutier pe o stradă din Grigorescu. SMURD-ul a transportat la spital un bărbat
| Foto: ISU Cluj

Un accident cu două mașini s-a produs, în această dimineață, pe strada Alexandru Vlahuță din cartierul clujean Grigorescu.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe strada Alexandru Vlahuță din municipiul Cluj-Napoca.

„La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea”, a transmis ISU Cluj.

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a primit primul ajutor calificat și a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

La prima evaluare, acesta prezenta afecțiuni ușoare.

"Din verificările preliminare a reieșit faptul că un conducător auto, în vârstă de 40 de ani, din județul Sălaj, care se deplasa pe strada George Enescu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus înspre strada Octavian Goga, de un bărbat de 52 de ani, cetățean ucrainean, rezultând rănirea acestuia din urmă.Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza