Actorul clujean Bob Rădulescu după ce un șofer a aruncat pe iarbă gunoiul din mașină: „Este semnul clar al eșecului educației”

Actorul clujean Bob Rădulescu după ce un șofer a aruncat pe iarbă gunoiul din mașină: „Este semnul clar al eșecului educației”
| Foto: Facebook - Bogdan Bob Rădulescu

Cunoscutul actor clujean Bogdan Bob Rădulescu a reacționat într-o postare pe Facebook după ce a surprins un șofer care a aruncat gunoiul din mașină direct în iarba de pa marginea drumului.

„Există c***ți cu ochi pe care îi vezi și regreți enorm că mama lor nu a ales avortul atunci când a rămas borțoasă cu ei.

Un astfel de rebut este șoferul cu duba lui Mercedes Sprinter gri închis, cu numere de Suceava, cu remorcă și 2 mașini probabil second-hand aduse din vest cu direcția România. Iese avortonul ăsta din Aleșd, pe DN E 60 cu direcția Cluj, oprește într-o parcare și își golește tacticos, liniștit, cu brațele pline, mașina de gunoi”, a scris actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu într-o postare pe Facebook.

„Tot ce a strâns din mașină revarsă în iarba de pe marginea drumului”

Potrivit acestuia, șoferul dubei a aruncat tot ce a strâns din mașină, direct pe iarba de pe marginea drumului.

„Doze de aluminiu, sticle de plastic, ambalaje, tot ce are strâns în mașină revarsă cu brațele pline în iarba de pe marginea drumului și se întoarce zâmbitor la dubă, întoarce-s-ar la mamicuța lui în pântece și să mai iasă o dată, însă pe partea ailaltă ca îngrășământ pentru agricultură!

În 2023... să mai ai încă șoferi români care fac occidentul constant și care nu au evoluat deloc de la stadiul de târâtoare cu bale-n colțu'gurii...este semnul clar al eșecului educației în toate formele ei la genul ăsta de vierme conducător auto”, a mai scris Bogdan Bob Rădulescu.

Comenteaza