Adrian Hădean, clujeanul care a purtat torţa olimpică: "A fost frumos. M-am simțit bine" VIDEO

Adrian Hădean, clujeanul care a purtat torţa olimpică:
Blogger-ul şi bucătarul clujean Adrian Hădean a purtat ieri în jurul prânzului torţa olimpică, preţ de 300 metri în regiunea Kent, oraşul Ramsgate, din apropierea Londrei.

"A fost frumos. M-am simțit bine. Asta e pe scurt. O să revin cu un articol plin de detalii și povești. Deocamdată vă mulțumesc pentru mesaje, încurajări, miile de like-uri de pe Facebook și pentru că ați binevoit mulți dintre voi să-mi trimiteți înregistrarea parcursului meu", a scris clujeanul pe blogul personal.

Ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice de Vară, are loc în perioada 27 iulie - 12 august la Londra. Hădean a fost nominalizat în cadrul campaniei "Pasiuni care schimbă vieţi", organizată de Samsung România, pentru a fi unul dintre purtătorii flăcării olimpice. Clujeanul a reprezentat România alături de alţi patru români: Bogdan Cismariu, Marius Radu, Cristina Bogdan şi Cătălin Stelian.

La Jocurile Olimpice de la Londra, a 30-a ediţie a celei mai importante competiţii sportive mondiale, se vor lupta pentru medalii 104 de sportivi din România.

Comenteaza