Aglomeraţie la service-urile auto. I-a prins iarna cu anvelope de vară FOTO

Aglomeraţie la service-urile auto. I-a prins iarna cu anvelope de vară FOTO
Prima zi de ninsoare din sezonul rece i-a luat prin surprindere pe şoferii care nu şi-au schimbat la întâi noiembrie cauciucurile.

Pentru service-urile auto prima ninsoare din acest sezon a însemnat o zi de lucru aglomerată. Şoferii au creat cozi pentru a-şi face schimbul de roţi, şi a trece la cele de iarnă.

"Astăzi au venit mai mulţi ca de obicei. Vedeţi că aşteaptă la rând. Cred că nu s-au aşteptat să vină ninsoarea chiar acuma şi atunci normal că se adună acuma să vină să-şi schimbe cauciucurile. Unii ies din localitate şi nu se riscă nimeni să plece aşa nepregătit", a spus unul dintre angajaţii service-ului auto.

La unul dintre service-urile clujene şoferii aşteptau câte 20-30 de minute pentru a li se înlocui cauciucurile pentru a nu avea probleme pe drum.

„Aştept de vreo 20 de minute şi cred că mai durează. Ştiam că o să ningă zilele astea, dar nu mi se pare că acum e neapărat târziu să-mi schimb cauciucurile. Alţii chiar se lasă pe ultima sută de metri. Azi abia au dat câţiva fulgi, deci eu zic că sunt în grafic", a spus un şofer de vârstă mijlocie.

„Am venit azi pentru că numai acum am timp. După aia s-ar putea să ningă bine şi nu pot să scot maşina aşa pe stradă. Aştept acum un pic, dar dup-aia nu mai am treabă", a spus optimist un alt şofer care aştepta de mai bine de 20 de minute.

În funcţie de autoturism schimbul a patru anvelope costă între 56 de lei şi 150 de lei.

Comenteaza