Alte coloane, fentate pe contrasens / "Nu sunt atâția polițiști, câte intersecții şi tupeiști pe traseu"

Alte coloane, fentate pe contrasens / "Nu sunt atâția polițiști, câte intersecții şi tupeiști pe traseu"
| Foto: sursa - Facebook Traiesc in Floresti - Cluj

Şoferii "cutezători" nu stau în coloană nici la Floreşti. Probabil o consideră o formă de înjosire, deşi linia continuă şi circulatul pe contrasens impun oareşce reguli prin Codul Rutier. 

Şoferii din Cluj se întreabă ce treburi importante are Poliţia Rutieră dis de dimineaţă, dacă nu apar măcar pentru "figuraţie" prin intersecţiile aglomerate din oraş, dar mai ales prin zonele unde se încalcă flagrant şi constant regulile de circulaţie. 

Poliţia Rutieră este solicitată "la datorie" în intersecția străzilor Horea cu Someșului ca să îi uşureze pe unii şoferi "cutezători" de permisul auto, care, la cum conduc, oricum pare că îl deţin degeaba. 

"Solicit Poliției Rutiere să stea dimineața în intersecția Horea cu Someșului ca să ia permise auto. Cat timp stăm și așteptăm în coloană, mulți inteligenți depășesc coloana blocând intersecția pe contrasens", scrie un şofer pe grupul de Facebook Trăiesc în Floreşti Cluj. 

Oamenii scriu că acolo se întâmplă de toate dis de dimineaţă, pe lângă depăşirile pe contrasens. La stop mulţi trec pe roşu blocând accesul celor deși au verde nu pot ieși. 

Oricum se parte, că nu ar fi singura intersecţie în care poliţiştii ar avea serios de lucru. "Noi am avut ieri un caz de acesta la intersecția strada Florilor cu strada Cetății, toți stăteam în coloană frumos (ce-i drept pt. a vira la stânga) când a venit o maşină pe contrasens să facă dreapta. Logic că a blocat toată intersecția pt. ca el se grăbea. Dar nu sunt atâția polițiști câte intersecții şi tupeiști pe traseu", a comentat cineva postarea. 

Citeşte şi: A fentat coloana, pe contrasens, depăşind pe linia continuă. În Cluj, aproape de intrarea pe autostradă

Comenteaza