Angajaţii Primăriei, în frunte cu primarul, le oferă daruri vârstnicilor, în proiectul "Nepoţi de Crăciun"

Angajaţii Primăriei, în frunte cu primarul, le oferă daruri vârstnicilor, în proiectul
Angajaţii Primăriei Cluj-Napoca şi primarul Emil Boc vor duce mâine, la complexul comercial din Floreşti cadouri pentru persoanele în vârstă ce urmează să fie sprijinite în cadrul proiectului "Nepoţi de Crăciun".

Bloggeri clujeni coordonaţi de Cristian Gog - câştigătorul concursului "Românii au talent" din 2011 vor organiza mâine de la ora 14, la centrul comercial amintit un eveniment la care sunt aşteptaţi toţi cei care au vrut să ofere cadouri de Crăciun pentru 400 de bătrâni.

"La acest proiect participă şi angajaţii primăriei municipiului Cluj-Napoca şi primarul Emil Boc, care se va afla la faţa locului duminică, pentru a aduce pachetele pregatite", au menţionat reprezentanţii Biroului de Presă al Primăriei Cluj-Napoca, într-un comunicat.

Proiectul de voluntariat "Nepoţi de Crăciun" se află la cea de-a treia ediţie şi are scopul de a-i ajuta pe clujenii în vârstă "să intre în atmosfera de basm a sărbătorilor de iarnă, chiar dacă nu au norocul să fie înconjuraţi de familie".

Conform site-ului oficial al programului până acum şi-au manifestat susţinerea, prin donarea de produse sau oferirea de servicii, mai multe companii şi organizaţii din municipiu.

Comenteaza